Søg
Filters
Close
banner

SHOP THE LOOK

Vis som
Sorter efter
Vis per side

Inspiration

Her har Natasha et super fint sæt på, som er perfekt til hverdag. Hvis man skifter jeansene ud med et par coatede jeans og eventuelt et par sorte støvler med hæl, er man klar til en aften i byen! Skjorten har et super dejligt mønster, som passer perfekt til de lyse støvler. Links findes under.
DKK 3.098,00

Inspiration

Et super fint og hyggeligt sæt. Strikken er fra Lollys Laundry. Den kan både bruges som en strik, som vist her, men den er også super fin at have stående åben som en cardigan med en fin skjorte eller fed t-shirt under. Vi har valgt at sætte et par fede sneakers til outfittet, for at holde looket afslappet og cool.
DKK 2.199,00

Inspiration outfit til vinterhygge.

Natasha er her hoppet i et super hyggeligt sæt, som passer perfekt i de koldere tider. Outfittet er super smart til hverdag, samtidig med at det er dejligt lunt og hyggeligt. Cardiganen er fra Coster Copenhagen og er så dejlig og lækker. Disse skønne skindsleggins er også fra Coster Copenhagen i det blødeste lammeskind. T-shirten under giver et dejligt afslappet look. Støvlerne er fra Vagabond.
DKK 6.597,00

Inspiration til fest dress

Lang kjole fra Coster Copenhagen med slids og lommer. Desuden er kjolen med v-udskæring og t-shirt ærmer som har flæser Kjolen har indsnævring med elastik for at give form og kan placeres hvor det klæder bedst.
DKK 2.698,00

Inspiration til fest.

Natasha er her hoppet i en smart skjorte fra Pulz og en skind nederdel fra Coster Copenhagen. Støvler er fra Sofie Schnoor og har fine guldnitter om kanten. Flot outfit som kan styles til både hverdag og fest.
DKK 3.303,95

Inspiration til hverdag og fest.

Lækkert outfit fra Lollys Laundry som kan bruges til hverdag og fest. Blusen har nogle rigtig fine ærmer og er i en skøn varm farve. Bløde skind leggins som kan styles til skjorte, strik og under en kjole. Støvler fra Sofie Schnoor.
DKK 4.898,00

Inspiration til hverdag og fest.

Super smart outfit fra Rue De Femme, bukser med svagt slange print og med elastik og snører i taljen. Skjorten er sort med guld og vil være super flot til både buks og skirt. Fed sort støvle med fine gulddetaljer fra Sofie Schnoor.
DKK 2.697,00

Inspiration til hverdag outfit

Lækkert sæt som bådes kan bruges til hverdag og til fest. Blusen er fra Rue de Femme i en super lækker og let kvalitet i nogle dejlige farver. Bukserne er også fra Rue de Femme og har dejlig stræk med lynlås i siden. Coatede bukser er så fedt både til en skjorte eller under en kjole. Støvlerne er fra Sofie Schnoor, hvilket giver hele looket lidt mere kant med de fine nitter. Links til produkterne findes herunder.
DKK 2.697,95

Inspiration til hverdag outfit.

Dette outfit er vi bare helt vilde med. Cardigan og dress er fra Pulz, bukser i navy fra Garcia og støvler fra Vagabond.
DKK 2.802,00

outfit inspiration

Smukt outfit - skjorte fra Rue de Femme som også findes i rosa, cardigan fra Margit Brandt i blød kvalitet. De bedste bukser fra 2-Biz og støvler fra Vagabond.
DKK 3.189,00
top