Søg
Filters
Close

Coster Copenhagen

Coster Copenhagen

Selvom Coster Copenhagen blot er fra 2012, så har mærket allerede markeret sig, som en af de mest markante spillere inden for kvindetøj. Tøjet er nordisk inspireret, og kan pryde enhver kvindes garderobe. Mærket er især kendt for deres striktrøjer til kvinder, som kommer i et væld af forskellige farver, designs og materialer. 

Tøjet er yderst alsidigt og kan anvendes til stort set alle situationer. Om du ønsker en ny suit-jakke til arbejdspladsen eller en ny kjole til festen, så lover vi, at Det Gamle Mejeri har et produkt til netop dine behov.

Tøj til den moderne kvinde

Tøj fra Coster Copenhagen er til den modebevidste kvinde, der ønsker at peppe klædeskabet op med unikke styles fra det nordisk inspirerede mærke. Det kan være svært at vælge det rette tøj til ens garderobe, men Coster Copenhagen gør denne proces en del lettere. I vores udvalg af Coster Copenhagen finder du tøj både til dagligdagen samt til finere forsamlinger og fester. Vi har et stort udvalg af unikke striktrøjer, kjoler, bukser og t-shirts m.fl. 

 

Du finder derfor noget for enhver smag, og med den gode kvalitet i højsædet, er du sikret et stykke tøj, som kan holde i mange år frem.

Unikke styles fra Coster Copenhagen

Hos Det Gamle Mejeri har vi et stort udvalg af unikke styles fra Coster Copenhagen, og ligegyldigt hvad tøjet skal bruges til, så leverer brandet tøj i højeste kvalitet til fornuftige priser.

 

Hos Det Gamle Mejeri går vi meget op i kvalitet og design, og netop derfor er Coster Copenhagen også at finde i vores vareudvalg. Hvad end du ønsker farverige bluser eller mere nedtonende striktrøjer, så finder du noget for enhver smag hos os.

Køb Coster Copenhagen tøj online

I vores onlineshop sørger vi altid for at opdatere dig med de nyeste lanceringer fra Coster Copenhagen, og vi har altid fingeren på pulsen inden for modeverdenen. Vores udvalg giver dig uendelige sammensætningsmuligheder, og tøjet vil bidrage til en helt ny dimension i dit klædeskab. Tjek derfor vores udvalg af dette fantastiske brand ud, og bestil tøj fra vores online-butik.

Har du spørgsmål til vores udvalg, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 98 20 49 49. Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål omhandlende dette fantastiske tøjmærke. Derudover kan du også komme forbi vores fysiske butik, hvis du ønsker at prøve noget af det lækre tøj fra Coster Copenhagen. Her kan du altid ringe til os inden for at forhøre dig om de enkelte varer.

 

 

Filter by:

Clear All
Min: DKK 149,00 Maks.: DKK 2.999,00
kr.149 kr.2999
Vis som
Sorter efter
Vis per side

Coster Cop. Basic Tee Apple Butter

Lækker basis t-shirt fra Coster Copenhagen med lille ærme i meleret i farven "apple butter". Kval. 60% Bomuld 40% Polyester Vaskes ved 30 gr.
DKK 199,00

Coster Cop. Basic Tee Green

Lækker basis t-shirt fra Coster Copenhagen med lille ærme i meleret i farven "Forrest Green" Kval. 60% Bomuld 40% Polyester Vaskes ved 30 gr.
DKK 199,00

Coster Cop. Blouse W Berry Print 19

Smuk top fra Coster med flot print i smukke farver Lukkes med knap i nakken og lille V-slids bagpå Kval. 71% Viscose 29%Rayon Vask 30 gr
DKK 599,00

Coster Cop. Bluse Grey plum

Super lækker skjorte bluse fra Coster Copenhagen. Skjorte blusen har v-halz og lille slids for enden af blusen i livet. Kvali. 60% Cupro, 40% viskose Vaask i hånden
DKK 899,00 DKK 449,50

Coster Cop. Bluse W. pyton 1434

Super smart bluse fra Coster Copenhagen. Denne top er med korte ærmer og har Indvendigt foer i 100% Viskose Toppen kan bruges sammen med nederdel i samme print og du får kjole effekten. Kvali. 100% Polyester Vask 30g
DKK 499,00

Coster Cop. Cardigan Canyon Rose

Lækker blød lang strikket cardigan med bindebånd i taljen fra Coster Copenhagen. Cardiganen har lange ærmer og siddelommer Kvalitet: Mohair 32% / Wool 32% / Elastane 6% / Nylon 30% Vask 30% skåne
DKK 1.199,00 DKK 599,50

Coster Cop. Cashmere Strik Light bl

Super flot klassisk strik fra Coster Copenhagen Lækkert cashmere som er blød og langhåret Turtleneck og kontrast på ærmerne Let kvalitet Kval. 100% Cashmere uldvask 30 gr
DKK 999,00

Coster Cop. Cashmere Strik Navy

Super flot klassisk strik fra Coster Copenhagen Lækkert cashmere som er blød og langhåret Turtleneck og kontrast på ærmerne Let kvalitet Kval. 100% Cashmere uldvask 30 gr
DKK 999,00
top