Søg
Filters
Close
banner

FIT FLOP

Filter by:

Clear All
Vis som
Sorter efter
Vis per side

FitFlop Black Iqushion

Sandaler fra FitFlop som måske ligner almindelige flip flops set ovenfra. Nedenunder er de konstrueret med iQUSHION mikro-boble skum som puder til non-stop komfort. Kast et par i din kuffert, og du vil finde dig selv at bære dem hele ferien!
DKK 229,00

FitFlop Bon Sandal Snake

Fitflop sandal i model Bon. Den forreste rem i slangepræget look og bagerste rem er sort skind med spænde der kan reguleres. Sandalen har kork sål. Den ergonomiske Microwobbleboard™ sål, gør den ekstra behagelig og sund for foden.
DKK 999,00

FitFlop ChaCha BLK

FitFlop sandal i model Cha Cha med tårem. I sort præget skind med pynte perler foroven og lak på sålens kant. Ergonomiske Microwobbleboard™ sål der gør den ekstra behagelig og sund for foden.
DKK 699,00

FitFlop Comfiknit Boot BLK

Super smart støvlen fra Filflop som er lavet i sort knittet uld. På forbladet og på hælkappen er der sorte skindlapper. Ned langs vristen er der sort snørebånd så den kan justeres til fodens facon. Bag på hælen er der en sort tekstil strop. Støvlen sidder super godt til foden og let at komme i. Den slutter sig til foden og anklen som strømper. Indvendig er dæksålerne lavet i rødt tekstil. Slidsålerne er lavet i hvidt EVA skum, som gør at de er super stødabsorberende. Rundt på slidsålerne er der sorte detaljer. En super støvle med kanon komfort til de kolde dage.
DKK 999,00

FitFlop Fino tort Chain Brown

Flot brun tårems sandal fra Fitfklp Kendt for den originale Mikrowobbleboard sål. Stødabsorberende og god komfort.
DKK 699,00

FitFlop Halo Sandal BLK

FitFlop sandal i model Halo med tårem i sort blødt skind & 3 pyntespænder med crocolook. Den ergonomiske Microwobbleboard sål gør den ekstra behagelig og sund for foden.
DKK 799,00 DKK 500,00

FitFlop LEO Iqushion

Sandaler fra FitFlop som måske ligner almindelige flip flops set ovenfra. Nedenunder er de konstrueret med iQUSHION mikro-boble skum som puder til non-stop komfort. Kast et par i din kuffert, og du vil finde dig selv at bære dem hele ferien!
DKK 229,00

FitFlop LULU Caramel

Lulu sandal fra Fitflop - Sandaler fra Fitflop med tå strop fortil i læder. Denne sæsons supersimple Lulu sandal fra Fitflop med deres legendariske super Microwobbleboard ™ mellemsål, som styrker og støtter din svang med et højt pres på svangen samt støtte i hælen.
DKK 599,00

FitFlop Lulu Leather BLK

Lulu Fitflop sandal, udført i lækkert, blødt skind. Klassisk og feminin på foden. Med den magiske MICROWOBBLEBOARD-sål, som er ergonomisk, stødabsorberende og behagelig dagen igennem.
DKK 599,00

FitFlop Naia Rockstud Sandal

Cool Fitflop sandaler med flere remme som er dekoreret nitter, har en bred ankelrem som lukkes med et sølvspænde. God konfort og skøn at have på.
DKK 899,00

FitFlop Skinny Z-Cross Sandal

The Skinny Z-Cross er en sandal i skindoverdel fra Fitflop, justerbar rem over vristen for bedste pasform. Bygget på Fitflops patenterede sål Microwobbleboard, som spreder trykket ud under foden for bedste komfort.
DKK 899,00

FitFlop Uberknit BLK Sneakers

Lækker og helt enkelt sneakers fra FitFlop, den elastiske tekstil overdel er åndbar og former sig efter foden derudover er den super let at tage på og snørebåndet er blot til pynt. Den anatomicusk mellemsål har indbygget forfods og hælpunkt og giver en rigtig god ergonomi til foden. Ydersålen er lavet i fleksibelt gummi.
DKK 799,00
top